Dísznövény, kert dekoráció - tanácsok szövegesen és videón!

Erdélyi kézműves teakeverékek és fűszerek

2017/12/15. - írta: fitoland

szentabrahami-teak-csodakert.jpg

A “Szentábrahámi” gyógynövényes termékek a Kárpát-medence legmagasabb minőségű luxuskivitelezésű  kézműves teái, fűszerei és gyógyhatású készítményei. Az életerőt és egészséget árasztó portékák biokertből származnak, egy igazi székely család munkájából, az élet és a természet iránt érzett tiszteletéből és hálájából erednek.

Szentábrahámon, egy csodálatos háromszáz éves nemesi kúria egyhektárnyi kertjében teremnek az illatokban, színekben pompázó gyógy- és fűszernövények. A biokertet kézimunkával tartják gyommentesen, a talajt pedig saját komposzttal és háztáji trágyával dúsítják. A termést kézzel szüretelik, saját maguk által fejlesztett, a nap melegével működő szárítókban szárítják, tisztítják, majd kézzel csomagolják. A gyógynövények levelei és virágai egészben, szármentesen kerülnek becsomagolásra, így maximális a hatóanyagtartalmuk.

 

A Szentábrahámi teakeverékeket a gyógynövények hatóereje szerint válogatták össze. Így íz-, illat- és színvilágban is különleges mindegyik csomag! A termékek semmiféle adalékanyagot nem tartalmaznak, kizárólag fűszer- és gyógynövény az alapanyaguk.

Szentábrahámi fűszerkeverékek pedig erdélyi családok receptjeiből ihletődtek, nem csupán ízesítenek, de gyógyhatásuk is van! Olyan gyógy- és fűszernövény keverékek ezek a csomagok, amelyek egyszerre serkentik az emésztést és kímélik a gyomrot. Régen használt és időközben elfelejtett hagyományos fűszerek is megtalálhatók a termékekben, amelyek tovább gazdagítják a hazi konyhakultúrát is.

A termékek megrendelhetők itt >>

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fitoland.blog.hu/api/trackback/id/tr7513502217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása