Dísznövény, kert dekoráció - tanácsok szövegesen és videón!

Karácsonyfa díszítési ötletek

2016/12/21. - írta: fitoland

Inspirálódj ötletgyűjteményükből!

legszebb-karacsonyfak.jpg

Inspirálódj, hogy idén az ünnepi hangulatot adó karácsonyfa ne legyen unalmas!

 

Szeretjük a növényeket, a fenyőfákat főleg, tudunk is róla mesélni, hogy érdemes kiválasztani, ápolni, egyáltalán milyen szerintünk a tökéletes fenyőfa. Ebben a cikkben onnan indulunk ki, hogy végre megtaláltad a tökéletes fát, ami gyönyörű sűrű és szimmetrikus. De milyen legyen a díszítés? Vajon úgy a legszebb, ahogy eddig csináltad, vagy vannak még mélységei és magasságai a karácsonyfa díszítésnek? 

Ízlésesen, néhány fő motívummal és színnel, vagy "mindent bele"(rá) stílusban érdemes díszíteni? Sűrű, hatalmas fa díszelegjen a szobádban, esetleg csak egy jelzés értékű kis picike? Az alapszabály az, hogy a máskor giccsesnek tartott dolgokra is bólinthatsz, mert a karácsony ilyen. Mindegyikre mutatunk verziókat, szinte végtelen mennyiségben. A következőkben rengeteg hasznos ötletet leshetsz el a fa díszítéséről, világításáról, díszítési stílusokról. A fotók jó részében igazából már-már belsőépítészeti ötletek is meríthetők,. Igazán felüdítő látni azt, hogy a világon hányféleképpen ünneplik és díszítik a karácsonyfát:)

Készülj fel rá, ez egy 130+ fotót tartalmazó mega-karácsonyfa-galéria! 

Ha még ott tartasz, hogy igazi vagy műfenyőt válassz-e, luc-, nordmann vagy ezüstfenyő az igazi, egyáltalán földlabdás vagy vágott...akkor ezt olvasd el >

 Virág, ajándék és minden, ami a növényimádókat érdekli >>

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fitoland.blog.hu/api/trackback/id/tr3912064935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása