Dísznövény, kert dekoráció - tanácsok szövegesen és videón!

Irodai növénydekorációs ötletek

2016/08/16. - írta: fitoland

Az irodai növények bizonyítottan stresszcsökkentő hatásúak, dekoratívabbá teszik az egyszerű és pici tereket is, ráadásul a dolgozók egészségére és kedvére is jó hatással vannak. Mutatunk egy csokorra való ötletet, hogyan lehetne berendezni az irodádat! 

tudtad-e.png

A fenti vicces, de annál inkább igaz kutatási eredmény önmagában elég ahhoz, hogy ne hanyagoljuk el a munkahelyünket, és tegyük természetesebbé. Az irodai növénydekorációs ötleteket folyamatosan gyűjtjük, mert így bárki számára segítséget ad, kedvet ad arra, hogy szebb, szó szerint ÉLŐBB legyen az a hely, ahol naponta 8-10 órát eltölt, miközben dolgozik.

Az irodai munkakörnyezetet hangulatossá, érdekessé tételében belsőépítészek, lakberendezők és sok-sok szakember tud segítséget nyújtani. Mi ezeket az ötleteket Facebookon és Pinteresten begyűjtjük és bemutatjuk, érdemes követni! :)

 


A Fitoland Kertészetek egyik fő tevékenysége rendezvények, irodaházak, intézmények, éttermek élő növényekkel való feldíszítése. Belső és külső tereket szoktunk élő növényzettel feldíszíteni, és ezzel egészségesebbé, kellemesebbé tenni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fitoland.blog.hu/api/trackback/id/tr8710412554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása