Dísznövény, kert dekoráció - tanácsok szövegesen és videón!

Milyen növényeket érdemes növényfalra ültetni?

2016/12/05. - írta: fitoland

minigarden-telepites2.jpg

Egy kedves vevőnk kérdezte tőlünk Facebookon, szerintünk másoknak is hasznos lehet!

- Virágfalat/növényfalat szeretnék itthonra a nappaliba. Egy másik webáruházban láttam olyan panelt, amiben az öntözés is megoldott, és 16 növény fér el benne. Kérdésem, hogy hasonló van-e Önöknél? 

- Természetesen! A Minigarden termékeket tudjuk ajánlani. Ezek közül is a Minigarden vertical lehet az érdekes. Szobanövények és fűszernövények is jól érzik magukat ilyen növényfalban, itt van egy bővebb leírás az egészről.

- Köszönöm szépen! Tudnak abban segíteni, hogy milyen növényeket érdemes növényfalra tenni? Konkrétan milyen szoba- és fűszernövényeket javasol? Egy listát tudna írni?

minigarden-telepites1.jpg

- A szobai dísznövények közül elég sokféle szóba jöhet a növényfal létesítésekor, átlagos fényviszonyok mellett. A következőkben felsorolok jó néhányat, amiket a leggyakrabban használunk, természetesen a teljesség igénye nélkül: Scindapsus aureus, Scindapsus pictus, Philodendron scandens, Philodendron Brasil, Clorophytum comosum, Clorophytum Ocean, Ficus pumila, Fittonia verschaffeltii, Hedera helix, Nephrolepis exaltata, Asplenium nidus, Gynura scandens, kisnövésű Guzmaniák, Tillandsia cyanea, Neoregelia.

Az itt felsorolt növényekről talál leírást a honlapunkon, továbbá bővebb felvilágosításért forduljon bizalommal munkatársainkhoz a hét bármely napján, valamennyi kertészeti árudánkban!

Köszönjük kérdéseit!

Ha tetszett bejegyzésünk, likeolj minket a facebook-on és instagramon is, ahol sok-sok hasznos tanácsot, és gyönyörű virágokat mutatunk be!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fitoland.blog.hu/api/trackback/id/tr8512009190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása