Dísznövény, kert dekoráció - tanácsok szövegesen és videón!

Növényfal telepítés otthon, Minigardennel!

2016/11/28. - írta: fitoland

minigarden-novenyfal.jpg

Életünk nagy részét zárt falak között töltjük (sajnos). Éppen ezért fontos a zárt tereinket természetesebbé tenni növényekkel, sőt, akár egész növényfalakkal! Hadd mutassuk be a Minigarden növényfalat!

A növényfal otthon is megvalósítható! Ma már Magyarországon is kaphatók különböző, modulárisan felépíthető növényfal-tartó szerkezetek, melyek segítségével függőleges kertek hozhatók létre beltérben és kültérben
egyaránt. Ezek közül a Minigarden ráadásul innovatív öntöző-és vízelvezető megoldással is kombinálva van. 

 

Tanulmányok sokasága mutatta már ki a növények emberekre gyakorolt pozitív hatását, arról nem is beszélve, hogy oxigént termelnek! Sok fajta dísznövény bizonyítottan tisztítja a levegőt, zajt elnyelő hatásuk is van, jó hangulatot kölcsönöznek és nem kell magyarázni azt, hogy szépek, jó rájuk nézni és ezzel is kicsit természetesebbét tenni a zárt falak közötti életünket. Hatékonyabbak, jobb kedvűbbek, energikusabbak vagyunk növények társaságában.

minigarden5.jpg

Miért ajándékozzak Minigardent karácsonyra?

Azért, mert a Minigarden termékeivel egy saját kis kertet varázsolhatunk otthonunkba, ráadásul a nagy növényfelület mindenki közérzetét javítja! Örömet szerezhetsz vele bárkinek, akinek vagy nincs elég helye egy kisebb kertre, vagy télen sem szeretne növényektől mentesen élni. Attól nem kell tartani, hogy ezzel csak feladatot ajándékozol, hiszen aki nem tud mindennap foglalatoskodni növényével, az is bátran telepíthet otthonra Minigardent, hiszen a tartók adagolói a vízellátásról is gondoskodnak.

minigarden_fuggoleges_kert_1.gifIlyen egyszerű a telepítés!

A Minigarden összeépítése hihetetlenül egyszerű és a lehetőségek száma végtelen. Moduláris tulajdonságai számos kombinációt tesznek lehetővé, hiszen a modulok függőlegesen és vízszintesen is összeilleszthetőek, de akár magukban is alkalmazhatóak vagy egymásnak háttal is fordíthatóak. A videón jól látható, hogy a telepítés sem egy rocket science :) 

 

Mit tegyünk a függőleges kertbe?

Szinte bármilyen szobanövény, ami szereti a sok fényt, telepíthető a Minigarden tartókba. Konyhai telepítéskor fűszernövények ültetése tud nagyon hasznos lenni, egy nagy előszobát pedig bármilyen fénykedvelő és/vagy futónövény is telepíthető. A hagyományos öntözés mellett, a Minigarden termékek kialakításának köszönhetően, lehetőség van saját tartályából való vízellátásra, vagy akár a fő vízvezetékre is csatlakoztathatjuk kis kertünket, amivel teljesen automatizálhatjuk az öntözési folyamatot, így mindenki számára elérhető, hogy egy csipetnyi természetet csempésszünk otthonunkban. Minigarden termékek a Fitoland webáruházában is kaphatók.

Virág, ajándék és minden, ami a növényimádókat érdekli >>

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fitoland.blog.hu/api/trackback/id/tr7212006114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása