Dísznövény, kert dekoráció - tanácsok szövegesen és videón!

Amikor az óriás sünkaktusz "dalra fakad"

2016/11/14. - írta: fitoland

Amikor a német Daniel Gourski DJ az óriáskaktuszát öntözte, rábukkant az egyik legtökéletesebb, természetes trap hangszerre. A kaktusz tűleveleit megpengetve ötlött fel benne, hogy ezt a különleges hangzást felhasználja egy új zenéjében. A többi, ahogy mondják, (kaktusz)történelem.

 Forrás: Mic.com

Óriás sünkaktusz - mi csak csodáljuk

Pengetni nem, de csodálni szoktuk ezt a tényleg óriásira is megnövő kaktusz-fajtát. A  laltinul Cactus Grusoni-ként nevezett faj Mexikóból származik és igen gyorsan növő kaktusz faj. Tövisei többnyire sárga színűek, tövispárnái bordákká fejlődnek, nagyon dekoratív hatást elérve. Csak az idős példányok virágoznak. Jó vízáteresztő, kavicsos talajt igényel, télen 8-12 fok körül kell tartani, szinte teljesen szárazon.

orias-sunkaktusz.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fitoland.blog.hu/api/trackback/id/tr5011960203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása