Dísznövény, kert dekoráció - tanácsok szövegesen és videón!

Fűnyírás - alternatív megoldások

2015/03/10. - írta: fitoland

funyiras_kertesz.gif

Nyúl, kecske, bicikli, motor, a gyerek megunt háromkerekűje, esetleg egy kötél. Mi a közös bennük? Mindegyikkel lehet füvet nyírni!

A fűnyírás az egyik legunalmasabb, ellenben a szomszédokat leginkább idegesítő módja a hétvégék eltöltésének. Viszont nem csak a szokványos módon lehet megoldani, hiszen mi emberek a kreativitásunk miatt vagyunk azok, akik. A legtöbben a gyors megoldást szeretik, ezért a nagy fekete dobozba bedobnak egy biciklit és egy tolható kézi fűnyírót, aztán ami kiesik belőle az millió fajta öszvér megoldás lehet, amit nagy kedvvel, és a nézők nagy jókedvére használnak. A szigorú apukák odáig is elmehetnek, hogy büntetés alatt levő gyereküket küldik végig a kerten a háromkerekű gyerek fűnyíróval...

Vicces, lusta, de mindenképp érdekes módjait gyűjtöttük össze a fűnyírásnak. 

Virág, ajándék és minden, ami a növényimádókat érdekli >>

Címkék: fűnyíró
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fitoland.blog.hu/api/trackback/id/tr817256341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása