Dísznövény, kert dekoráció - tanácsok szövegesen és videón!

Randiguru - Valentin napi ötletek férfiaknak!

2015/01/22. - írta: fitoland

illus4_1_.jpgA férfiak többsége nem kedveli a Valentin napot, de mégis van néhány ötlet, amivel igazán levehetik párjukat a lábukról. Gyorstalpaló változni akaró férfiaknak! :)

A Valentin nap egyik elengedhetetlen ajándék kiegészítője a csokoládé mellett a virág. Mindenki azt gondolja, hogy a vörös rózsa az egyetlen amit kedvesének ajándékozhat, ám mi segítünk abban, hogy mik azok a csodaszép növények, amit ajándékba adhatunk.  

Virág illemtan

  • színek fontosága: a színekben is lehetünk szabadabbak, ugyanis a vörös színű -ami a szerelmet és szabadságot jelenti-, választhatunk más színű virágot is. Például a rózsíszínt, ami szintén a szerelmet, a sötétkék a hűséget a viola szín pedig a vágyakozást jelenti.
  • Hány szálat adjunk? Ha egy szál rózsát veszünk, akkor figyeljünk arra, hogy hosszú szárú legyen. 10 szál alatt páratlan számú szálból készíttessük a csokrot, 10 szál felett már nem kell odafigyelni a számokra.

Randi vagy nem randi :)

Fiatal lányoknak fehér vagy halvány színű virágot vigyünk. Első találkozásra ne vigyünk tűzpiros virágot, mert az a szenvedély jelképe és nem biztos, hogy valós érzelmeinket mutatja.

Feleségnek

Minden olyan virággal kedveskedhetünk, amit párunk szeret. Természetesen a vörös rózsa az egyik kedvenc ami a szenvedélyt és a szerelmet mutatja, de bátran választhatunk cserepes virágokat, orchideát.

Mire figyeljünk oda a vásárláskor

Figyeljünk arra, hogy éppen virágzó virágot vegyünk, mert a már kinyílt, kókadt virág nem szép látvány. Ügyeljünk arra, ha csokrot készíttetünk, hogy mely virágok illenek össze, vagy válasszunk olyan szép cserepes virágot ami díszítve van.

Végül, egy kis inspiráció! Ha ez a nyolc éves srác is gavallér tud lenni, te miért ne tudnál? Hajrá!

 Virág, ajándék és minden, ami a növényimádókat érdekli >>


Facebook oldalunk »

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fitoland.blog.hu/api/trackback/id/tr197097137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása