Dísznövény, kert dekoráció - tanácsok szövegesen és videón!

A legötletesebb növénydekorációk rendezvényekre!

2018/10/08. - írta: fitoland

Élővirág dekorációk, asztaldíszek, növények, cserjék, fák alkalmazása egy belső tér dekorációjában szakértelmet igényel: a hely vagy esemény jellegétől a növények strapabírásáig sok apróságra kell figyelni.

Ez a speciális terület nagy kreativitást, sok ötletet igényel - ezért gyűjtöttük egybe a legötletesebb növénydekorációkról készült fotókat. A fotók között részben mi általunk dekorált rendezvények is vannak, a videó elején, pl. a BrainBar rendezvényt mi készítettük. Inspirálódj a videók által és tervezd meg a legszebb rendezvényt! ;)

 

Széles beltéri és kültéri növényválasztékunk, virágbolti termékeink, valamint kertészeink, dekorációs-, kerttervező szakemberek, virágkötőink szaktudása lehetőséget teremt belső és külső terek, rendezvények, partik, üzleti konferenciák, irodák, közintézmények, szállodák igényes díszítésére.

Előzetes felméréssel és tanácsadással segítünk a legjobb megoldás kiválasztásában - a megrendelő igényeinek és az adott környezet adottságainak figyelembevételével. Fontos szempontok lehetnek ilyenkor az esztétikai követelmények, a fény- és -hőmérsékleti viszonyok, vagy akár egy tér, vagy rendezvény stílusa is.

►Növénydekorációk és rendezvények - vegye fel velünk a kapcsolatot!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fitoland.blog.hu/api/trackback/id/tr9314288457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása