Dísznövény, kert dekoráció - tanácsok szövegesen és videón!

Cserepes virág Valentin napra? Ajándékozási tippek videón!

2016/02/11. - írta: fitoland

Milyen virágot érdemes ajándékozni kedvesünknek? Nem tudod kihagyni azt, hogy ismerned kell, mire is vágyik igazából...meg az sem baj, ha ismered a virágokat! ;) 

 

10-12 éve elterjedt Bálint nap vagy Valentin Nap ma már mindenki tudja, a "szerelmesek napja". Milyen virágot érdemes ajándékozni kedvesünknek? Gáfor Gergely kertészmérnök ad tanácsokat.

Végre egy alkalom, amikor friss növényekkel lephetjük meg párunkat. Meghatározza a párunk, vagy saját ízlésünk is ilyenkor a választásban. Klasszikus választás a vágott rózsa ajándékozása, de ha kicsit gondosabban utánanézünk, legalább ilyen szép és virágzó növényeket találhatunk a cserepes virágok között is. Azok pedig nem csak egy hétig virágozhatnak.

Kis körültekintéssel több Bálint napra is ajándékot adhatunk ilyen módon. Ezen ajándékvirágokból párat még ki is ültethetünk ha enyhül az idő.

  • Korallvirág
  • Jácint vagy más hagymás dísznövények
  • Flamingóvirág (anthurium)
  • stb.

Készült a Promontor Tv segítségével.

 

http://www.fitoland.hu - dísznövény, kert, dekoráció - Nézz be hozzánk, rendelj dísznövényt!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fitoland.blog.hu/api/trackback/id/tr808382364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása