Dísznövény, kert dekoráció - tanácsok szövegesen és videón!

Minigarden - függőleges kert az otthonodba!

2015/01/14. - írta: fitoland

A Minigarden egymásra építhető, moduláris termékei segítenek otthonunkban vagy kertünkben függőleges kerteket létrehozni. A minigarden innovatív öntöző-és vízelvezető megoldásokkal akár több ezer növényt lehet könnyedén gondozni.

 

Akár az otthonunk, munkahelyünk, iskolánk, óvodánk, bölcsödénk, munkahelyünk környezetére gondolunk, életünk nagy részét zárt falak között töltjük.

Éppen ezért nem mindegy az, milyen környezetet alakítunk ki. Tanulmányok sokasága mutatta már ki a növények emberekre gyakorolt pozitív hatását, arról nem is beszélve, hogy oxigént termelnek! Sok fajta dísznövény bizonyítottan tisztítja a levegőt, zajt elnyelő hatásuk is van, jó hangulatot kölcsönöznek és nem kell magyarázni, szépe, jó rájuk nézni és ezzel is kicsit természetesebbét tenni a zárt falak közötti életünket. Hatékonyabbak, jobb kedvűbbek, szeretnivalóbbak, energikusabbak vagyunk növények társaságában.

Virág, ajándék és minden, ami a növényimádókat érdekli >>

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fitoland.blog.hu/api/trackback/id/tr867073945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása