Dísznövény, kert dekoráció - tanácsok szövegesen és videón!

Gyereknap növényekkel, játékkal és különleges boci szobrokkal!

2017/05/26. - írta: fitoland

Megnyílt a Szoborpark mellett a „Bocipark"

boci-szobrok-fitoland.jpg

Különleges, kicsit talán szürreális program lehet az, amikor a kommunista korszellemet hordozó Szoborpark megtekintése után egy ártatlan nézelődő a kamaraerdő felé veszi az irányt. 2 perc múlva már legelésző tehén szobrokkal nézhet farkasszemet. Ez itt a Bocipark! :)

Kertészetünk különleges boci szobor kiállításnak ad otthont.

Nem több, nem kevesebb ez, mint látványosság, ami ezen a hétvégén egy plusz családi programot is rejt magában: a Fitoland Budafok kertészetünkbe május 28-án látogatók sok kreatív programon vehetnek részt a kerti növények válogatása mellett: 

  • közös ültetés ajándékkal
  • kreatív kézműves programok
  • játszótér és bociszobor kiállítás
  • találós kérdés nyereményekkel

Gyerekeknek játék, szülőknek 10% kedvezmény! Szeretettel várjuk vásárlóinkat! Vegyen részt játékos programjainkon, és ha elég ügyes, akkor egy 10%-os vásárlási kupont tud játékos vetélkedőnkben megszerezni, amit ott helyben le is vásárolhat!

Akciónk csak a Fitoland Budafok (Rókales u. 2-4.) kertészetben lesz elérhető, május 28-án 9-16 óra között!

Ha szeretné megnézni ezeket a különleges szobrokat, akkor jöjjön el hozzánk, válaszolja meg kérdéseinket és elnyerheti a 10%-os vásárlási kuponunk mellett elismerésünket is!

FONTOS: a videón NEM az összes szobor látható, ennél sokkal több van a kertészetünkben! :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fitoland.blog.hu/api/trackback/id/tr6812539885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása